GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de volgorde van mijn pagina's in GoDaddy Studio

Als je eenmaal een paar pagina's in je project hebt gemaakt, wil je misschien de volgorde wijzigen waarin ze verschijnen. Zo doe je dat:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Tik bovenaan het scherm opPagina's Pagina's . Scroll horizontaal om alle pagina’s te zien.
  4. Tik op de pagina die je wilt verplaatsen en houd deze vast.
  5. Sleep de pagina naar de nieuwe positie.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op hetTik op het vinkje om de wijzigingen toe te passen vinkje om je wijzigingen te bevestigen.
  7. Voeg pagina's toe

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer in het linkermenu het Pages -pictogram.
  4. Klik met de linkermuisknop op de pagina die je wilt verplaatsen en houd deze vast.
  5. Sleep de pagina naar de nieuwe positie.