Bewerk je WordPress-thema met FTP

Vereist: voordat je wijzigingen aanbrengt aan een WordPress-thema moet je een onderliggend thema maken, installeren en vervolgens activeren. Als je geen onderliggend thema hebt, worden de wijzigingen die je aanbrengt aan je thema ongedaan gemaakt als je je thema bijwerkt.

Je kunt aangepaste wijzigingen aan de CSS van je WordPress-thema maken via de FTP. Zo ga je te werk.

1. Koppel aan je hosting met FTP op Linux-hosting (met cPanel) of MWP-BASE.
  2. Navigeer naar de map /wp-content/themes.
  3. Open de map met je onderliggende thema.
  4. Vind en bewerk het style.css bestand.
  5. Sla je wijzigingen op en upload het bestand.