Wijzig de achtergrond van je site in WordPress

Je kunt de WordPress -editor gebruiken om de achtergrond van je site aan te passen.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik op Vormgeving in het Dashboard , dat zich aan de linkerkant van het scherm bevindt.
  3. Klik op Aanpassen .
  4. Klik op Achtergrondafbeelding , afhankelijk van de opties voor het aanpassen van je thema.
  5. Als er al een achtergrondafbeelding is, klik je op Afbeelding wijzigen . Als er nog geen achtergrondafbeelding is, klik je op Afbeelding selecteren .
  6. Klik op de afbeelding die je op de achtergrond van je site wilt hebben.
  7. Klik op Afbeelding kiezen , rechtsonder.

Opmerking: de afbeelding wordt nu weergegeven als de achtergrond van je site. Je kunt ook aanpassen hoe de achtergrond wordt weergegeven, zoals het configureren van een herhaling of een specifieke positie.

8. Klik op Opslaan en publiceren in de linkerbovenhoek van de pagina.
  9. Klik op X , linksboven op de pagina, om terug te keren naar het Dashboard .