Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzigen waar je e -mailrapporten naartoe worden gestuurd

Je kunt je Websitebeveiliging -abonnement configureren om e -mailrapporten te verzenden naar een ander adres dan het adres dat bij ons is geregistreerd.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Klik onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren op Beheren .
  3. Klik op Instellingen .
  4. Instellingen
  5. Klik op E -mailrapporten .
    E -mailinstellingen
  6. Klik op Klik hier naast Op zoek naar algemene accountinstellingen?
    algemene waarschuwingsinstellingen
  7. Typ het e -mailadres waarnaar u uw rapporten wilt bijwerken en klik op E -mail toevoegen.
    E -mail toevoegen

Je rapporten worden nu verzonden naar het e -mailadres dat is opgegeven in de algemene waarschuwingsinstellingen.