Bekijk de kosten voor mijn domeinverlenging

Bekijk de kosten van je domeinverlengingen op ieder moment via je GoDaddy-account. Bij de kosten voor het verlengen van een registratie voor één jaar zitten geen domein add-ons inbegrepen, zoals Domeinbescherming en Premium DNS. Hiermee kun je bepalen of je je domein wilt verlengen of automatisch verlengen wilt uitschakelen.

1. Meld je aan bij de Domeinportfolio van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam en wachtwoord.)
  2. Selecteer het Kolommen-pictogram boven je domeinlijst.
    schermafdruk waar het kolommen-pictogram op staat
  3. Vink het vak naast Verlengingsprijs aan om die kolom toe te voegen aan je portfolioweergave.
    • Voeg andere kolommen aan je weergave toe of verwijder ze door het vak naast de kolomnamen aan of uit te vinken.
    • Ga terug naar de standaardinstellingen door Terugzetten naar standaardinstellingen te selecteren.
  4. Selecteer Opslaan om je wijzigingen toe te passen.
  5. Bekijk de prijs voor je domeinverlenging in de kolom Verlengingsprijs van je lijst met domeinen. Je moet er mogelijk overheen scrollen om de kolom te bekijken.