Checking and managing my MX records

Er zijn diverse factoren die van invloed zijn op het verzenden en ontvangen van e-mail. MX-records behoren tot deze factoren. Je moet over de juiste MX-records beschikken om je e-mail te ontvangen.

Je kunt in het Workspace Control Center controleren of de instellingen voor je MX-records juist zijn. Als de huidige instellingen niet juist zijn, bieden wij je de juiste instellingen voor je POP- of IMAP-e-mailaccount.

For more information on adding or editing MX Records, see DNS beheren. If you're seeing an alert about MX errors, please see Error: Pending Setup: MX Error

Je MX-records bijwerken

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op E-mail werkruimte.
  3. Next to the account you want to change, click Manage.
  4. Klik in het menu Extra op Serverinstellingen. Je MX-records worden weergegeven.

OPMERKING: Het kan maximaal 48 duren voordat wijzigingen in de MX-record voor het domein zijn doorgegeven.