GoDaddy Pro Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Kloon mijn website met een sjabloon in GoDaddy Pro

Je kunt websitesjablonen in GoDaddy Pro gebruiken om snel een nieuwe website te implementeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Start in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer je afbeelding in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens Sjabloonbouwer .
    Open instellingen
  4. Selecteer een sjabloon in de sectie Sjablonen.

Opmerking: een schone WordPress -installatie wordt automatisch gemaakt en je kunt deze gebruiken om een schone WordPress -installatie op je website te installeren.

5. Selecteer Klonen .
  6. Selecteer Bestaande website in Pro -sites of Nieuwe website .