Code of handtekeningcertificaten voor stuurprogramma's aanvragen

Opmerking: vanaf 1 juni 2021 zal GoDaddy niet langer certificaten voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening verstrekken of verlengen. Als je al in het bezit bent van een certificaat voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening, kun je dit na 1 juni 2021 niet opnieuw versleutelen. Alle certificaten die voor 1 juni 2021 zijn uitgegeven, blijven geldig totdat ze verlopen.

Nadat je een code of handtekeningcertificaat voor een stuurprogramma hebt gekocht, is de eerste stap het aanvragen van het certificaat.

Voordat je het certificaat aanvraagt

Certificaten voor het ondertekenen van programmacode en stuurprogramma's vereisen dat je een Certificate Signing Request (CSR) maakt via je lokale computer en dus niet de computer waarop het bestand wordt gehost. Dit is de reden waarom het genereren van een CSR verschilt van processen voor het aanvragen van een standaard SSL. Hoe je dit doet, is afhankelijk van wat je beveiligt:

Type code Bezoek...
Java Java Code Signing: Genereer een CSR
Op Windows gebaseerd
(EXE, DLL, etc.)
Windows: CSR voor code of certificaat voor stuurprogramma-ondertekening genereren

Zorg ervoor dat je het certificaat aanvraagt via de computer en de account (gewoonlijk Administrator) die je gebruikt voor het ondertekenen van de programmacode. Het aanvragen van het certificaat leidt ertoe dat er een privésleutel wordt gemaakt op de computer die je aan het code-ondertekenend certificaat moet koppelen wanneer je dit installeert.

Je tegoed activeren:

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Selecteer SSL -certificaten .
  3. Selecteer Instellen naast het SSL -certificaattegoed dat je wilt gebruiken.
  4. Als je meerdere tegoeden hebt , selecteer je het tegoed dat je wilt gebruiken en selecteer je vervolgens Instellen.
  5. Vernieuwen de pagina; normaal gesproken wordt je nieuwe certificaat weergegeven. Als dat niet het geval is, blijf je de pagina vernieuwen, totdat dit wel het geval is.

Je certificaat aanvragen

1. Selecteer Beheren naast je nieuwe certificaat .
  2. Plak de CSR die je genereert in het CSR -veld en selecteer vervolgens Volgende .
  3. Voer de informatie van je organisatie in - die moet overeenkomen met de informatie die je hebt gebruikt bij het maken van je CSR - en selecteer vervolgens Voltooien .