Problemen oplossen met de configuratie van Workspace Email op iPhone

E-mail niet kunnen instellen, kan echt frustrerend zijn. Aan de hand van deze tips kun je eventuele problemen oplossen die zich bij het instellen van e-mail op een iPhone of iPad kunnen voordoen.

Stap 1: Controleer of je verbinding met mobiele e-mail kunt maken

Gebruik mobiele e-mail en zorg dat je een account hebt en dat je gebruikersnaam en wachtwoord werken. Ga naar mobilemail.godaddy.com en meld je aan.

Als je je niet kunt aanmelden, controleer dan nog een keer of je e-mailaccount is ingesteld en je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt gebruikt. Mogelijk moet je contact op te nemen met degene die je e-mailaccount heeft ingesteld.

Stap 2: stel je wachtwoord opnieuw in

Als je niet bij je e-mail kunt omdat je wachtwoord onjuist is, stel je Workspace Email-wachtwoord dan opnieuw in. Probeer opnieuw of je je e-mailaccount kunt instellen nadat je het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld.

Stap 3: controleer je instellingen zorgvuldig

Controleer nog een keer of je de juiste servers voor inkomende en uitgaande e-mail (hostnamen), en het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt opgegeven om verbinding met je e-mailaccount te maken.

Opmerking: Zorg ervoor dat je e-mailadres, je gebruikersnaam en wachtwoord goed zijn ingevoerd, aangezien dit in sommige clients optioneel is. Ze zijn echter nodig om verbinding te maken met onze e-mailservers.

Je servernamen wijken mogelijk ook af van onze standaardinstellingen, afhankelijk van het type e-mailpakket en waar je dit hebt aangeschaft.

Stap 4: probeer andere SMTP-poorten

Standaard gebruikt je apparaat SSL en poort 465 voor SMTP. Als je wel e-mail kunt ontvangen maar niet kunt verzenden op je apparaat, controleer dan nog een keer of je SSL en poort 465 gebruikt. Soms blokkeren internet- of netwerkproviders bepaalde poorten uit beveiligingsoverwegingen. Als de standaardinstellingen niet werken, kun je enkele alternatieve poorten proberen.

De SMTP-poortinstellingen wijzigen op je iPhone of iPad:

1. Open de app Instellingen.
  2. Selecteer de app Mail.
  3. Selecteer Accounts.
  4. Selecteer het Account waarvoor je een probleem wilt oplossen.
  5. Selecteer de naam van het Account.
  6. Selecteer onder Server voor uitgaande e-mail de optie SMTP.
  7. Selecteer onder Primaire server de optie SMTP.
  8. Als SSL gebruiken is ingeschakeld, gebruikt u poort 465. Het is ook mogelijk om SSL gebruiken uit te schakelen en de volgende andere SMTP-poorten te proberen: 80, 3535 of 25.
  9. Ga terug naar E-mail en controleer of je e-mail kunt verzenden. Is dat niet het geval, herhaal dan deze stappen maar probeer een andere poort.

Stap 6: Neem contact op met de van een GoDaddy-expert

Als je deze stappen hebt doorlopen en het nog steeds niet lukt om je e-mailaccount te gebruiken op je apparaat, neem dan contact op met onze GoDaddy-experts, die klaarstaan om te helpen. De afdeling

Opmerking: Om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.