Comprimeer bestanden in mijn Linux -hostingaccount

Je kunt meerdere bestanden samen comprimeren om één bestand in je Linux -hostingaccount te maken. Dit wordt ook wel "zippen" of "archiveren" van bestanden genoemd.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linker bovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u File Manager.
    selecteer bestandsbeheer
  4. Selecteer in cPanel Bestandsbeheer de bestanden die je wilt comprimeren en selecteer vervolgens Comprimeren .
  5. Vul de velden in en selecteer Bestanden comprimeren .