Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Configureer mijn back -ups

De back -ups van je website moeten geconfigureerd zijn om verbinding te maken met je hostingaccount om correct te werken. Houd er rekening mee dat als je van hostingbedrijf of hostingservers verandert, je mogelijk de back -ups van je website opnieuw moet configureren.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Onder Websitebeveiliging en back -ups , naast het account dat je wilt configureren, selecteer je Instellen om voor het eerst een account in te stellen of selecteer je Beheren om een bestaand account te configureren.
  3. Open de instellingen voor back -ups.
    • Als je maar één domein hebt, selecteer je Back -ups en vervolgens Instellingen .
    • Als je meerdere domeinen hebt, selecteer je Back -ups en selecteer jeKogge pictogram voor het domein dat je wilt configureren en selecteer vervolgens Websitegegevens .
  4. Voer je URL en FTP -gegevens in en selecteer Opslaan . Als je een beheerde WordPress -klant bent, moet je naast de website -URL , de FTP -gebruikersnaam en het FTP -wachtwoord de volgende instellingen opgeven.
    • Verbinding - SFTP
    • FTP -hostnaam - je domein
    • FTP -poort - 22
    • FTP -map - / home / < FTP -gebruikersnaam & gt;/html (Vervang < FTP -gebruikersnaam & gt; door de FTP -gebruikersnaam )

Opmerking: Er wordt een FTP -gebruiker aangemaakt binnen je hosting die begint met "SEC_". Verwijder deze gebruiker niet, aangezien dit de manier is waarop back -ups worden gemaakt.

5. Selecteer Database -opties en selecteer de optie die het beste van toepassing is op uw website. Selecteer vervolgens Opslaan .
    • Automatische detectie (WordPress, Joomla, vBulletin, Magento, Drupal) - Selecteer of je een contentmanagementsysteem (CMS) gebruikt. We zullen proberen vast te stellen welk CMS je gebruikt en een back -up te maken van de bestanden. Dit is de beste optie voor de meeste sites.
    • Geen database gebruikt - Selecteer deze optie als je een site hebt die geen gebruikmaakt van databases.
    • Cron Job of Scheduled Task Setup - Dit wordt alleen gebruikt wanneer een database te groot is om via php -script te exporteren of wanneer er een time -out optreedt bij het exporteren via een directe MySQL -verbinding. Het vereist dat je server een cron -taak of geplande taak heeft geconfigureerd.
    • Handmatige installatie - Handmatige installatie wordt gebruikt wanneer de automatische detectie de verbindingsinformatie van de database niet ophaalt en de verbinding handmatig moet worden ingesteld. Selecteer Handmatige configuratie , selecteer Nieuwe database toevoegen , voer de informatie voor je database in en selecteer vervolgens Opslaan .
  6. Selecteer Overige opties en pas je Frequentie , Meldingen en Starttijd back -up aan je persoonlijke voorkeur aan. Selecteer vervolgens Opslaan .

Je eerste back -up wordt binnen een paar uur voltooid. Grote sites kunnen aanzienlijk langer duren. Je ontvangt een e -mailmelding wanneer de back -up is voltooid.