Configureer de instellingen voor downloadbare producten

Configureer je instellingen voor digitale en downloadbare producten in WooCommerce.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Navigeer naar WooCommerce > Instellingen > Producten > Downloadbare producten.
  3. Selecteer een methode voor het downloaden van bestanden in het menu.
  4. Kies een of beide niveaus van toegangsbeperking: voor downloads is aanmelding vereist , geef na betaling toegang tot downloadbare producten
  5. Schakel voor Bestandsnaam de optie Een unieke tekenreeks toevoegen aan de bestandsnaam in voor beveiliging als je een betere beveiliging van je bestanden wilt.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.