Configureer mijn persoonlijke instellingen in webgebaseerde e-mail

Met webgebaseerde e-mail kun je je persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Uw persoonlijke instellingen configureren in webmail

1. Meld je aan bij webgebaseerde e-mail .
  2. Klik in het menu Instellingen op Persoonlijke instellingen .
  3. Ga naar een van de volgende tabbladen, breng de gewenste wijzigingen aan en klik op OK .

Beveiliging

Gebruik deze optie om het wachtwoord van je webgebaseerde e-mail te wijzigen en om je time-out voor inactiviteit te beheren.

Om je beveiligingsinstellingen bij te werken in webmail

1. Klik op het tabblad Beveiliging.
  2. Voer in het veld Huidig wachtwoord je huidige wachtwoord in.
  3. In de velden Nieuw wachtwoord en Nieuw wachtwoord bevestigen voer je je nieuwe wachtwoord in. Het nieuwe wachtwoord moet tussen de 5 en 32 tekens lang zijn.

4. Geef in de lijst Time -out bij inactiviteit op hoe lang je inactief kunt blijven op het systeem voordat je automatisch wordt afgemeld bij je account.
  5. Klik op OK.

Als je je huidige wachtwoord niet weet, kun je je wachtwoord wijzigen via het Workspace Control Center. Zie voor meer informatieStel het Workspace Email -wachtwoord van een gebruiker opnieuw in .

Handtekening

Je kunt een handtekening maken voor gebruik met je e -mailberichten. Wanneer je een handtekening maakt, kun je opgeven of je deze automatisch aan je berichten wilt toevoegen of dat je deze handmatig aan berichten wilt toevoegen terwijl je deze schrijft.

Je kunt ook een briefhoofd maken om te gebruiken bij het verzenden van een e -mailbericht. Je importeert afbeeldingen naar het briefhoofd om kopteksten en voetteksten te maken, een logo toe te voegen, een achtergrond toe te voegen, enz. Wanneer je een briefhoofd maakt, kun je opgeven of je wilt dat het briefhoofdpapier automatisch wordt geladen wanneer je een bericht verzendt, en je kunt de breedte van de berichttekst die de breedte van de bovenste en/of onderste afbeeldingen niet overschrijdt.

Om uw handtekening te maken in webgebaseerde e-mail

1. Klik op het tabblad Handtekening.
  2. Als je je handtekening automatisch wilt invoegen in berichten, selecteer je Automatisch een handtekening invoegen in het opstelvenster .
  3. In het veld Handtekening, voer uw handtekening tekst als je zou willen dat het weer te geven in berichten.

Opmerking: het veld Handtekening biedt geen ondersteuning voor HTML. Je kunt alleen platte tekst invoeren.

4. Klik op OK.

Opmerking: Als je het lettertype of de kleur van je handtekeningtekst wilt wijzigen, selecteer je bij het opstellen van je e -mailbericht de tekst die je wilt wijzigen in het opstelvenster. Gebruik vervolgens de opmaakbalk boven aan het tekstgedeelte om de tekst toe te passen. verandert op dezelfde manier als andere tekst in je e -mailbericht.

Automatisch antwoord

Ga je op vakantie of een paar dagen niet op kantoor? Houd je klanten, contactpersonen en collega's op de hoogte door een automatisch antwoord in te stellen voor iedereen die je een e -mail stuurt.

De automatische e-mailbeantwoorder op het web is een efficiënte manier om mensen te laten weten dat je niet beschikbaar bent en om aan te geven wanneer je op hun e-mail kunt reageren. Bovendien kunt u met de automatische antwoordfunctie slechts één antwoord naar elk adres verzenden gedurende de opgegeven periode.

Automatisch antwoorden gebruiken in webmail

1. Klik op het tabblad Automatisch beantwoorden, selecteer Automatisch antwoorden inschakelen en voltooi het volgende:
    • Beantwoorden van - Selecteer Standaard of Aangepast en voer het e -mailadres in dat je in het veld wilt weergeven.
    • Onderwerp beantwoorden-Selecteer Standaard of Aangepast en voer het onderwerp van uw automatische antwoordbericht in.
    • Starttijd - Selecteer Nu starten of Starten op en selecteer vervolgens de tijd waarop je afwezig bent.
    • Eindtijd - Selecteer Geen eindtijd of Einde aan en selecteer vervolgens de tijd waarop je terugkeert.
    • Antwoordfrequentie - Selecteer Eenmalig per e -mailbericht om een automatisch antwoord te verzenden op elke e -mail die je ontvangt, of selecteer Eenmaal per e -mailadres om slechts één automatisch antwoord naar elk e -mailadres te verzenden, ongeacht het aantal e -mails dat ze je sturen.
  2. Klik op OK.

Identiteiten

Met webgebaseerde e-mail kun je e-mails verzenden met een ander "Van" -adres dan je e-mailadres en met identiteiten.

Om een identiteit toe te voegen aan webmail

1. Klik op het tabblad Identiteiten.
  2. Klik op de knop Identiteit toevoegen.
  3. Vul de velden op het scherm in en klik op OK :
    • Naam - Voer de naam in die je wilt weergeven aan je e -mailontvangers.
    • E -mail - Voer het e -mailadres in dat je wilt weergeven aan je e -mailontvangers.
    • Antwoorden aan - Voer het e -mailadres in waarnaar je wilt dat je e -mailontvangers antwoorden sturen.
    • Standaard - Selecteer om deze identiteit in te stellen als je standaardidentiteit.

Als je e -mails wilt verzenden vanaf een identiteit, stel je een bericht op, selecteer je de identiteit in het menu Van en klik je op Verzenden .

Om identiteiten te verwijderen of te bewerken, klik je in de kolom Acties op Verwijderen of Bewerken .

Externe e -mail

Je kunt e-mailberichten van een POP3- of Gmail-account op afstand downloaden naar je webgebaseerde e-mailaccount. Om dit te doen, moet je het externe e -mailaccount toevoegen via je menu Instellingen.

Een extern e-mailaccount toevoegen in webmail

1. Klik op het tabblad Externe e -mail.
  2. Klik op Nieuwe toevoegen.
  3. Selecteer in de lijst Type het type e -mailaccount dat je wilt openen.
  4. Typ in het veld Server de naam van je e -mailserver. Als je een Gmail -account opent, hoef je niets in te voeren in dit veld.
  5. Typ in het veld Gebruikersnaam de gebruikersnaam van het e -mailaccount waartoe u toegang wilt hebben.
  6. Typ in het veld Wachtwoord het wachtwoord van het e -mailaccount waartoe u toegang wilt hebben.
  7. Selecteer in de lijst Bezorgingsmap de map die u wilt gebruiken voor het opslaan van e -mailberichten van het account dat u wilt openen.
  8. Als je spamberichten wilt filteren en filterregels voor berichten wilt toepassen, selecteer je Spam filteren en Bezorgingsregels toepassen .
  9. Selecteer Automatisch controleren om het e -mailaccount automatisch te controleren op berichten.
  10. Om een kopie van de berichten op je server achter te laten, selecteer je Kopie op server laten staan .
  11. Klik op OK.