Websitebeveiliging en back-ups Help

Configureer mijn SSL-certificaat om te kunnen functioneren met de Firewall webtoepassing (WAF)

Als je een Expres, Deluxe of Ultiem-abonnement voor Websitebeveiliging hebt, bieden wij HTTPS-ondersteuning voor je website als onderdeel van de Firewall webtoepassing (WAF). In een paar muisklikken kun je ook gebruik maken van een aangepast certificaat (EV, OV of Wildcard) in aanvulling op het geleverde certificaat.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op HTTPS/SSL.
    HTTPS/SSL
  3. Klik op Certificaat uploaden.
    Certificaat uploaden
  4. Lever een kopie van de bestanden van je privésleutel (.key) en certificaat (.crt).
    CSR en privésleutel
  5. Klik op Opslaan

Na het opslaan van het certificaat kan het max. 10 minuten duren voordat de SSL is geactiveerd op de WAF.