Configureer Stripe -instellingen

Nadat Stripe is gekoppeld, heb je toegang tot enkele extra instellingen waarmee je de ervaring van je klanten kunt aanpassen.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Selecteer Instellingen in het menu aan de linkerkant onder WooCommerce .
  3. Selecteer het tabblad Betalingen .
  4. Zoek Stripe en selecteer Beheren .
Momenteel kun je meer betalingsmethoden inschakelen die door Stripe worden ondersteund door hier te klikken en je aan te melden bij je Stripe -account.

Op die pagina vind je de volgende instellingen:

Algemeen

Hieronder vind je meer informatie over de algemene instellingen van de integratie:

Inschakelen

Als je dit inschakelt, worden Stripe -betaalmethoden toegevoegd aan je kassa die je hebt ingeschakeld en geconfigureerd in je Stripe Connect -dashboard. Als je dit uitschakelt, wordt Stripe van je kassa verwijderd. Met deze instelling wordt Stripe niet gekoppeld of verbroken. Volg de instructies in de vorige stap om Stripe te verbinden.

Stripe -account koppelen / verbreken

Hiermee kun je je Stripe -account koppelen en ontkoppelen.

Kassa -instellingen

Met de volgende instellingen kun je de kassa -ervaring van de klant verder aanpassen.

Geaccepteerde kaarten

Selecteer welke kaartlogo's je wilt weergeven bij het afrekenen. Geef alleen de kaarten weer die worden geaccepteerd door je Stripe -account. Deze instelling is alleen bedoeld om de kaartlogo's weer te geven en heeft geen invloed op welke kaarten worden geaccepteerd door je verkopersaccount.

Bewaar kaarten

Laat klanten hun betaalmethoden opslaan voor toekomstig gebruik bij het afrekenen.

Gedetailleerde afwijzingsberichten

Als je deze instelling inschakelt, worden er gedetailleerde berichten weergegeven aan klanten als hun betaling wordt geweigerd, in plaats van algemene foutberichten.

Transactietype

Je kunt selecteren hoe transacties in je winkel moeten worden verwerkt. Meer specifiek zijn er twee opties beschikbaar:

1. Kosten: alle transacties worden vastgelegd en direct verzonden voor vereffening, zonder dat je verdere acties hoeft te ondernemen
  2. Autorisatie: bestellingen worden geautoriseerd, maar je moet het bedrag vastleggen wanneer je er klaar voor bent. Je kunt dat doen door naar de pagina WooCommerce > Instellingen > Bestellingen te gaan en op een specifieke bestelling te klikken. Daar is een knop Kosten vastleggen beschikbaar waarmee je door kunt gaan met het vastleggen van het bedrag voor die bestelling.

Foutopsporingsmodus

Schakel logboekregistratie voor foutopsporing in als er problemen zijn met het verwerken van transacties. Dit kan helpen bij het verstrekken van meer informatie over probleemoplossing. Schakel deze instelling alleen in als er problemen zijn met Stripe.

Als je klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen in de bovenstaande instellingen, vergeet dan niet op de knop Opslaan aan het einde van de pagina te klikken.