Koppel domeinen aan mijn website

Webbouwer voor ontwerpers kan je website koppelen aan andere domeinen. Via domeinbinding kun je je site koppelen aan maximaal 10 domeinen, plus de meegeleverde test -URL. Voor een consistente bezoekerservaring moet je je desktop- en mobiele sitesjablonen bewerken voordat je domeinen koppelt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Selecteer onder Website beheren de optie Domein voor site instellen .
    Domein instellen voor site
  3. Voeg je domeinnaam (en) toe:
    • Om een domein toe te voegen dat je al bij GoDaddy hebt, klik je op Selecteer een domein waarvan je de eigenaar bent ... en kies je je domeinnaam.
      Selecteer een domein waarvan je al eigenaar bent
    • Als je domein niet bij GoDaddy hoort, klik je op Een extern domein toevoegen ... Voer je domeinnaam in, klik op Domein koppelen , volg de gegeven stappen en klik op Gereed .
      Domein koppelen
    • Om een nieuw domein te kopen, klik je op Een nieuw domein kopen . Je kunt naar een domein zoeken en eventuele aankopen voltooien.
      Koop een nieuw domein

Opmerking: je kunt alleen domeinen koppelen aan de standaard startpagina en niet aan andere pagina's.

4. Nadat je je domein hebt toegevoegd, selecteer je Mijn domein instellen .
  5. Hieronder De site waaraan momenteel is gekoppeld , kun je controleren of de domeinen aan je site zijn gekoppeld.
    Controleer de gekoppelde domeinen
  6. Als je klaar bent, klik je op Gereed .

Meer informatie

• Controleer je site met behulp van de meegeleverde test -URL, die kan worden geselecteerd onder Gratis GoDaddy -URL .