Je Instagram-account koppelen aan je Facebook-pagina

Koppel je professionele zakelijke Instagram-account aan je zakelijke Facebook-pagina zodat je je Websites + Marketing aan Instagram kunt koppelen. Als ze gekoppeld zijn, kun je een Instagram-feed aan je site toevoegen of een Instagram-bericht vanuit je dashboard schrijven.

Vereist: voordat je begint, heb je een professioneel zakelijk Instagram-account nodig. Persoonlijke en ontwikkelaarsaccounts kunnen niet aan een zakelijke Facebook-pagina worden gekoppeld.

Je kunt ervoor kiezen om te koppelen via Instagram op je mobiele app of via Facebook in een webbrowser.

Koppelen via Instagram:

1. selecteer op je profiel de De hamburgerknop in de Instagram-app in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Zakelijk.
    Opmerking: als er geen zakelijke optie in je instellingenmenu is, betekent dit dat je account niet ingesteld is als een zakelijk account. Neem even de tijd om je persoonlijke account om te zetten naar een professioneel zakelijk account.
  3. Selecteer Koppelen aan een Facebook-pagina.
  4. Selecteer je zakelijke Facebook-pagina of maak een nieuwe pagina.

Koppelen via Facebook:

1. selecteer de tabbladoptie die overeenkomt met je huidige Facebook-pagina-ervaring.
    1. Meld je aan bij je Facebook-account.
    2. Selecteer je profielfoto in de rechterbovenhoek.
    3. Schakel over naar je zakelijke pagina door de desbetreffende profielfoto te selecteren.
    4. Selecteer de profielfoto rechtsboven als je bent overgeschakeld naar je zakelijke pagina.
    5. Selecteer Instellingen en privacy en vervolgens Instellingen.
    6. Selecteer Gekoppelde accounts.
    7. Selecteer Instagram op de zijbalk links.
    8. Selecteer Account koppelen.
    9. Selecteer Verbinding maken.
    10. Schakel de schakelaar in of uit als je toegang tot Instagram-berichten wilt toestaan in je Facebook-postvak.
    11. Selecteer Bevestigen.
    12. Voer de inloggegevens van je professionele Instagram-account in en selecteer Aanmelden.
    13. Selecteer Gereed .
    1. Meld je aan bij je Facebook-account.
    2. Selecteer Pagina's in de zijbalk links en selecteer vervolgens je zakelijke pagina.
    3. Selecteer Instellingen onder Pagina beheren in het menu van de zijbalk links.
    4. Selecteer Instagram in het Pagina-instellingen-menu.
    5. Selecteer Account koppelen.
    6. Selecteer Verbinding maken.
    7. Voer de inloggegevens van je professionele Instagram-account in en selecteer Aanmelden.
    8. Selecteer Gereed .