Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Koppel mijn Websites + Marketing -site aan een domein dat elders is geregistreerd

Koppel je site aan een domein dat je al hebt, maar dat je bij een andere provider hebt gevonden. Als je domein bij GoDaddy in een ander account staat, moet je dat domein overdragen naar hetzelfde account bij Websites + Marketing.

Opmerking: domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy, maar in een ander account dan Websites + Marketing, moeten een accountwijziging (COA) hebben naar hetzelfde account met Websites + Marketing, anders moet het worden overgedragen naar een andere registerhouder.

Andere opties zijn:

Opmerking: De kosten voor het hosten van je website staan los van de kosten van je domein . Als je een gratis proefversie hebt, moet je je aanmelden voor een betaald abonnement. Vergelijk pakketten en prijzen .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Beheren naast je domeinnaam.
  6. Selecteer als daarom wordt gevraagd Ik heb al een domein .
  7. Selecteer Een domein kiezen of Mijn domein wijzigen .
  8. Voer je domein en extensie in zonder www ervoor te zorgen. Voer bijvoorbeeld mycoolsite.com in en niet www.mycoolsite.com.
  9. Selecteer Doorgaan .
  10. In een nieuw venster laten we je specifieke informatie zien voor je site. Meld je aan bij je DNS -provider of je andere GoDaddy -account en wijzig je DNS -records naar de nieuwe informatie. Neem contact op met je DNS -provider als je hulp nodig hebt.
    Opmerking: Als je twee GoDaddy -accounts hebt, een met je site en een met je domeinnaam, draag je de domeinnaam over naar het account bij je site.
  11. Nadat je je DNS -records hebt gewijzigd, keer je hier terug en selecteer je Ik ben klaar, doorgaan met instellen .
  12. Controleer of de domeinnaam correct is en of dit de geselecteerde optie is. Selecteer vervolgens Opslaan & Publiceren of opslaan . Je wijzigingen zijn pas zichtbaar voor anderen als je ze publiceert.

Verbinding maken met je GoDaddy -domein duurt gewoonlijk enkele minuten, maar kan tot 72 uur duren.