Consolideer vervaldata van domeinen

Met ConsoliDate kun je de datums synchroniseren waarop je .com- en .net -domeinnamen worden verlengd. Hierdoor worden je verlengingsdatums gewijzigd van je eerste registratiedatum naar een datum die je selecteert. Je kunt de verlengingsdata voor een domein één keer per jaar consoliëren.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen die je wilt consolideren. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer in het menu boven je domeinlijst Verlengen en vervolgens Vervaldatums consolideren .
    domeinen consolideren
  4. Kies de nieuwe datum Verlengen op. Deze datum moet na de huidige vervaldatum van alle geselecteerde domeinen liggen.
  5. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden voor ConsoliDate.
  6. Selecteer Afrekenen en voltooi je aankoop.