Contactgegevens bijwerken voor domeinen met beveiliging

Voor alle domeinen die bij GoDaddy zijn geregistreerd, zijn de contactgegevens gemaskeerd wanneer ze worden bekeken op WHOIS . Je kunt de contactgegevens voor je domein nog steeds altijd bijwerken. Wijzigingen in je contactgegevens worden niet weergegeven in WHOIS, tenzij je je WHOIS -zichtbaarheid inschakelt.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Klik onder Contactinformatie op Bewerken.
  4. Wijzig je contactgegevens zoals gewenst.
  5. Selecteer Opslaan om je contactgegevens bij te werken.
  6. Je moet je identiteit verifiëren als je wijzigingen hebt aangebracht in de voor- of achternaam, organisatie of e -mailadres. We sturen automatisch een verificatiecode als authenticatie in twee stappen (2SV) langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Selecteer anders Wachtwoord verzenden en we sturen een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van je registrant.

Je contactgegevens zijn nog steeds verborgen of geven proxy -informatie weer in de WHOIS -directory , afhankelijk van je beveiligingsplan , tenzij je je WHOIS -zichtbaarheid inschakelt .

Verwante stappen

• Upgrade je domeinbescherming om je domeinen nog beter te beveiligen.
  • Wanneer je privacybescherming is ingeschakeld op je domein maken we een privé uniek e-mailadres. Stel dit e-mailadres in om berichten door te sturen naar het e-mailaccount van je voorkeur.