Contactpersonen toevoegen

Volg de volgende stappen om contactpersonen toe te voegen aan het gebied voor abonnees in je GoDaddy Email Marketing-account.

1. Selecteer, terwijl je bent aangemeld, het tabblad Abonnees boven aan je account.
  2. Klik op Contactpersonen toevoegen om de importopties weer te geven.
  3. Selecteer het tabblad Hoeveel tegelijk om een bestand te kiezen dat je wilt uploaden. Selecteer het tabblad Eén voor een als je je afzonderlijke contactpersonen wilt toevoegen.
  4. Als je slechts één contactpersoon wilt toevoegen, kunt je beide tabbladen gebruiken. Op het tabblad Eén voor één kun je de e-mail- en naamgegevens toevoegen in speciale velden voor deze gegevens. Op het tabblad Hoeveel tegelijk kun je de gegevens plakken in het veld Contactpersonen plakken.

5. Je contactgegevens bewerken:
  6. Kies de lijst waarin je je contactpersonen wilt importeren:
  7. Klik op Contactpersonen toevoegen.
  8. Als je je op het tabblad Eén voor één bevindt, wordt het venster niet automatisch gesloten. Op deze manier kun je eenvoudige een andere contactpersoon toevoegen. Als je het venster wilt sluiten, klik je op X.