Contactpersonen toevoegen aan de lijst Alle abonnees

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Volg de volgende stappen om contactpersonen toe te voegen aan het gebied voor abonnees in je GoDaddy Email Marketing-account.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer het tabblad Abonnees bovenaan je account.
  3. Klik op Abonnees toevoegen om de importopties weer te geven.
  4. Selecteer het tabblad Hoeveel tegelijk om een bestand te kiezen dat je wilt uploaden. Selecteer het tabblad Eén voor een als je je afzonderlijke contactpersonen wilt toevoegen.
  5. Opmerking: Als u wilt slechts een enkele contactpersoon toe te voegen, kunt u een tab gebruiken. In de Een voor een tab kunt u de e-mail en de naam van de details toe te voegen in speciale velden voor die gegevens. En in de vele op een tab tijd, kunt u gewoon plak de gegevens in het veld Paste abonnees.

6. Je contactgegevens bewerken:
    • Klik op Bladeren om het bestand te zoeken dat je wilt uploaden.
    • Plak je abonnee gegevens in het veld Paste abonnees.
    • Voer op het tabblad Eén voor één de naam en adresgegevens in de daartoe bestemde velden in.
  7. Kies de lijst waarin je je contactpersonen wilt importeren:
    • Selecteer Alle in de vervolgkeuzelijst om de contactpersonen toe te voegen aan je hoofdlijst.
    • Maak een nieuwe lijst voor je abonnees.
    • Kies een bestaande lijst.
  8. Klik op Abonnee(s) toevoegen.
  9. Opmerking: Als je je op het tabblad Eén voor één bevindt, wordt het venster niet automatisch gesloten. Op deze manier kun je eenvoudig andere abonnees toevoegen. Als je het venster wilt sluiten, klik je op X.

Volgende stap