Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer connectoren in Microsoft 365

Als je e -mailaccount is gehackt, moet je controleren op schadelijke connectoren die het verzenden en ontvangen van berichten kunnen beïnvloeden.

Verplicht: je hebt beheerdersmachtigingen nodig om connectoren te controleren. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Ga naar de e -mailstroom en selecteer vervolgens connectoren .
  3. Als je de vermelde connectoren niet herkent, selecteer je een connector en vervolgensprullenbak -knop Verwijderen .