Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer het bandbreedte- en schijfruimtegebruik voor mijn Windows -hostingaccount

Je Windows -hostingaccount gebruikt bandbreedte wanneer het gegevens verzendt of ontvangt met de rest van internet. Zo kun je op elk moment controleren hoeveel bandbreedte je account heeft gebruikt en wat de maandelijkse limiet is.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
  3. Klik op Plesk Admin . Je kunt de Verkeerslimiet en het gebruik vinden in de sectie Resourcegebruik aan de rechterkant.