Controleer mijn aantal installaties

Ongeacht je abonnementsniveau, heb je een beperkt aantal keren dat je Microsoft 365 desktop -apps kunt installeren.

Bepalen hoeveel installaties er momenteel op je account worden gebruikt:

1. Meld je aan bij je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Selecteer Office downloaden om je Microsoft 365 -account te openen. Mogelijk wordt je gevraagd om je aan te melden met je Microsoft 365 -e -mailadres en wachtwoord.
    Klik op Office downloaden
  3. Je aantal installaties wordt weergegeven onder Mijn installaties .
    Mijn installaties