Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer mijn domeineigendom met eNom

Om je Microsoft 365 -e -mailadres in te stellen met een domein bij eNom, moet je je eNom DNS -instellingen twee keer wijzigen. Een keer met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te verifiëren en een tweede keer met de rest van je Microsoft 365 DNS -gegevens om je e -mailbestemming in te stellen.

De TXT -recordwaarde die je moet maken, staat in je Microsoft 365 -account. Als je je opnieuw moet aanmelden, selecteer je Help me dit op te lossen .

1. Meld je aan bij je eNom -account .
  2. In de sectie Domeinen, selecteer Mijn Domeinen.
  3. Als je meerdere domeinnamen hebt, selecteer je de domeinnaam die je wilt bewerken.
  4. Selecteer in het gedeelte Manage Domain (Domein beheren) de optie Host Records (Hostrecords).
  5. Voer de volgende instellingen in:
    • Hostnaam : @
    • Recordtype : TXT
    • Adres : De TXT -waarde die we weergeven in je Microsoft 365 -account.
  6. Selecteer Opslaan.

Neem contact op met de klantondersteuning van eNom op 1 (425) 274-4500 als je meer hulp nodig hebt.

Verwante stap

• Laat GoDaddy je TXT -record controleren door je aan te melden bij je Microsoft 365 -account en Ik heb mijn TXT -record ingesteld te selecteren. Controleer alsjeblieft! Nadat je eigendom is geverifieerd, zie je de rest van je Microsoft 365 -installatie -instructies. Gebruik deze om je e -mailbestemming Microsoft 365 in te stellen voor je eNom -domein.

Meer informatie

• Meer informatie over eNom .