Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer mijn Microsoft 365 -account voor postvak IN -regels

Soms, wanneer een Microsoft 365 -account gecompromitteerd is, worden er regels ingesteld die uw inkomende e -mail van de ene map naar de andere verplaatsen. Voor jou lijkt het erop dat je e -mails mist terwijl die e -mails in werkelijkheid naar een willekeurige map worden gestuurd zonder dat je het weet. Als je vermoedt dat je account is gehackt, controleer dan op regels die je niet hebt ingevoerd en verwijder deze.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechtsboven Tandwielknop Instellingen Instellingen > Alle Outlook-instellingen bekijken.
  3. Selecteer E -mail > Regels . Je ziet een lijst met regels en je kunt alle regels verwijderen die je niet herkent.
    Het deelvenster Instellingen toont E -mail aan de linkerkant en Regels geselecteerd aan de rechterkant