Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Controleer welke winkel mij factureert

Je kunt inloggen op je GoDaddy -account om te zien of je wordt gefactureerd door GoDaddy, Apple App Store of Google Play.

Vanuit je webbrowser

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Selecteer je product om het uit te breiden.

Opmerking: websites die zijn gekocht via de Apple App Store worden niet weergegeven in Mijn producten . Bewerk de website met de GoDaddy mobiele app of gebruik de appstore van je smartphone om je abonnement te beheren.

3. Als je Apple of Android in de productbeschrijving ziet staan, kun je je abonnement verder beheren via de bijbehorende appstore voor je telefoon.
    Bekijk smartline -abonnementen

Vanaf je smartphone

Voor abonnementen die zijn aangeschaft via een mobiele app store zoals de Apple App Store of Google Play, gebruik je de onderstaande links om te zien hoe je toegang krijgt tot je abonnementen vanaf je telefoon.