Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Controleer welke winkel mij factureert

Je kunt inloggen op je GoDaddy -account om te zien of je wordt gefactureerd door GoDaddy, Apple App Store of Google Play.

Voor abonnementen die zijn aangeschaft via een mobiele app store zoals de Apple App Store of Google Play, gebruik je de onderstaande links om te zien hoe je toegang krijgt tot je abonnementen vanaf je telefoon.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar SmartLine Phone Services en selecteer dit om het uit te vouwen.
  3. Als je Apple of Android in de productbeschrijving ziet staan, kun je je abonnement verder beheren via de bijbehorende appstore voor je telefoon.
    Bekijk smartline -abonnementen