Coupon toevoegen

Je kunt coupons in WooCommerce aanmaken in verschillende bedragen of percentages en met specifieke beperkingen voor winkelpromoties.

Opmerking: Als dit de eerste keer is dat je een nieuwe coupon aanmaakt, zorg er dan voor dat je coupons inschakelt in WooCommerce > Algemene instellingen voordat je aan de slag gaat.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Navigeer naar Marketing > Coupons in het linkermenu.
  3. Klik op de Coupon toevoegen-knop.
  4. Voer handmatig een nieuwe coupon code in of klik op de Genereer coupon code om WooCommerce toe te staan een code voor je te genereren.
  5. Voer een optionele Beschrijving in voor intern gebruik.
  6. Selecteer een Kortingstype en Couponbedrag op minimaal, onder het Algemeen-tabblad van het Coupongegevens-metavak.
  7. Klik op de Publiceren-knop in de rechterbovenhoek van het scherm.