Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een Deadline Cart -melding

De Deadline Cart is het deadline -uur dat bepaalt of er vandaag een bericht wordt weergegeven. Deadline Time wordt ingesteld in 24-uurs notatie en kan tussen 1 en 24 liggen. De{time} variabele, indien gebruikt, bevat de resterende tijd, bijv. '1 uur 15 minuten' of '25 minuten ', enz.

Verplicht: WooCommerce Cart Notices is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.

Een winkelwagenmelding kan worden aangemaakt door:

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar WooCommerce > Winkelwagen mededelingen .
  3. Selecteer het tabblad Nieuwe kennisgeving.
  4. Selecteer Deadline in het menu Type.
  5. Voer een naam in voor de melding in het veld Naam.
  6. Selecteer het selectievakje naast Inschakelen om een melding in of uit te schakelen voor weergave.
  7. Maak je aangepaste kennisgevingsbericht . Er wordt een basismelding gegeven om je op weg te helpen, evenals de variabelen die verband houden met het type melding.
  8. Voer call -to -action -tekst in (optioneel) - Deze tekst wordt weergegeven naast de winkelwagenmelding.
  9. Voer een call -to -action -URL in (optioneel) - Dit geeft aan waar de gebruiker naartoe gaat als hij op de call -to -action -knop klikt.
  10. Voer het Deadline-uur in in 24-uursnotatie: dit kan van 1 tot 24 zijn.
  11. Selecteer de selectievakjes voor Actieve dagen voor de dag (en) waarop je wilt dat deze melding actief is.
  12. Selecteer de knop Kennisgeving winkelwagen maken.

Verwante stappen

Meer info