Maak een Deadline -winkelwagenmelding

De melding Deadline winkelwagen is handig om je klanten te herinneren aan tijdgevoelige acties. Heb je een krap venster voor verzending op dezelfde dag? Aankondigingen van een winkelwagen zijn een uitstekende manier om je klanten aan te moedigen om af te rekenen.

Je kunt het deadline -uur instellen op een eenheid van 1 tot 24 en de extensie gebruiken{time} De variabele in het bericht geeft dan de resterende tijd weer (bijv. '1 uur 15 minuten' of '25 minuten ').

Vereist: WooCommerce Cart Notices is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.
  1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Ga naar WooCommerce en klik op Winkelwagenmeldingen .
  3. Selecteer Bericht winkelwagen toevoegen .
  4. Selecteer Deadline in de vervolgkeuzelijst Type .
  5. Voer een naam in voor de melding in het veld Naam .
  6. Selecteer Ingeschakeld om er een actieve melding van te maken bij het maken.
  7. Maak je aangepaste kennisgevingsbericht . Er wordt een basismelding gegeven om u op weg te helpen met het gebruik van het{time} shortcode, evenals andere variabelen die verband houden met het berichttype.
  8. Voer call -to -action -tekst in (optioneel) - Deze wordt gebruikt als gekoppelde tekst die naast de winkelwagen wordt weergegeven om verdere instructies te geven.
  9. Voer een call -to -action -URL in (optioneel) - Dit geeft aan waar de gebruiker naartoe gaat als hij op de call -to -action -knop klikt.
  10. Voer het Deadline Hour in in 24-uurs notatie, dit kan van 1 t / m 24 zijn.
  11. Selecteer de selectievakjes voor Actieve dagen voor de dag (en) waarop je wilt dat deze melding actief is.
  12. Selecteer de knop Winkelwagen maken .

Meer info