Een domeinmap maken

Organiseer je portfolio met domeinen door domeinmappen te maken. Je kunt domeinen aan meerdere mappen toevoegen. En elke map kan een onbeperkt aantal domeinen bevatten. Met mappen kun je ook de machtigingen beheren voor gedelegeerde toegang.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer in het bovenste menu Instellingen en dan Mappen beheren.
    selecteer Mappen beheren
  3. Selecteer Map toevoegen.
  4. Voer een naam en beschrijving in. Je kunt de mapmachtigingen voor gedelegeerde toegang ook bewerken.
  5. Klik op Opslaan.