Maak een product om een eenmalige cadeaubon te verkopen

Een cadeaubon -sjabloon kan aan een product worden gekoppeld nadat het is gemaakt. Door dit cadeaubonproduct te kopen, kunnen klanten een cadeaubon inwisselen voor alle inwisselproducten.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar Producten en selecteer het product in kwestie of klik op Nieuw toevoegen .
  3. Vink het vakje Heeft cadeaubon aan .
  4. Selecteer je sjabloon in het veld Sjabloon cadeaubon .
  5. Opmerking: Configureer voor variabele producten de instellingen voor Heeft cadeaubon en Cadeaubon sjabloon voor elke variant. De variatienaam wordt opgenomen in de sectie Productnaam van de cadeaubon. Als je sjabloon geen productnaam bevat, raden we aan om een product -SKU aan de sjabloon toe te voegen en unieke SKU's in te stellen voor elke variant.

6. Werk het veld Belastingstatus bij zodat het overeenkomt met de belastingklasse van het terugkoopproduct.
  7. Selecteer Bijwerken .

Verwante stappen

Meer info