Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak een admin -gebruiker voor Microsoft SQL Server

Als je MS SQL Web of Standard probeert toe te voegen aan je server die gebruikmaakt van Plesk, moet je een afzonderlijke beheerder voor SQL Server maken

1. Maak verbinding met je Windows -server via Remote Desktop Connection.
  2. Open SQL Server Management Studio in het menu Start .
  3. Maak verbinding met je database als je Remote Desktop -gebruiker. SQL Server Management Studio zou dit automatisch moeten laden.
  4. Vouw in de mappenstructuur aan de linkerkant Beveiliging uit .
  5. Klik met de rechtermuisknop op de map Aanmeldingen en klik vervolgens op Nieuwe aanmelding .
  6. Typ de gebruikersnaam die je wilt maken in het veld Aanmeldingsnaam.
  7. Selecteer SQL Server -verificatie .
  8. Voer een wachtwoord in voor die gebruiker en bevestig dit.
  9. Schakel het selectievakje voor Wachtwoordbeleid afdwingen uit om er zeker van te zijn dat je je SQL Server -wachtwoord niet vaak opnieuw moet instellen.
  10. Klik op Serverrollen in het menu aan de linkerkant.
  11. Selecteer het vakje voor sysadmin .
  12. Klik op OK.

Je kunt deze admin -gebruiker nu gebruiken voor het maken en beheren van je SQL Server -databases.