Maak een exporteerbare lijst voor domeinoverdrachten die in behandeling zijn

Een exporteerbare lijst kan worden gebruikt om informatie over je domeinnamen te bekijken in afwachting van de overdracht. Je kunt vanuit je account een exporteerbare lijst maken en downloaden in een CSV- of XML -bestandstype.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen die je wilt exporteren. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer in het menu boven je domeinlijst Exporteren .
  4. Kies de instellingen voor je export. Selecteer Overdrachten in behandeling onder Exporteeropties .
  5. Selecteer OK om de instellingen voor je export te bevestigen.
  6. Selecteer Nu downloaden om je geëxporteerde lijst onmiddellijk te downloaden. Je domeinlijst wordt gedownload naar je apparaat in de bestandsindeling die je hebt geselecteerd.