Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een vervolgkeuzemenu toevoegen voor mijn website

Vervolgkeuzemenu's in de navigatiebalk van je website zijn een geweldige manier om pagina's te groeperen en bezoekers te helpen deze te ontdekken, zonder dat ze naar elke pagina hoeven te klikken. Het zorgt er ook voor dat je navigatiebalk compacter blijft.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Voeg een vervolgkeuzemenu toe (zoals het toevoegen van een nieuwe pagina).
    • Selecteer in een browserVoeg een nieuwe sectie + pictogram toe Pagina toevoegen in het menu Sitenavigatie alsof je een nieuwe pagina toevoegt. Selecteer vervolgens Vervolgkeuzemenu .
      Screenshot van de sitenavigatiebalk
    • Selecteer in de mobiele app Pagina's en vervolgens Toevoegen . Selecteer vervolgens Vervolgkeuzemenu .
  5. Schrijf je menutitel (verplicht veld). Houd je navigatiebalk eenvoudig met korte, duidelijke namen.
  6. Selecteer om een pagina of koppeling onder je menu toe te voegen. Als je nu geen bestaande pagina's wilt kiezen, kun je op elk moment een pagina of koppeling toevoegen en de volgorde van de pagina's wijzigen.

Opmerking: Als je bij het opnieuw ordenen van pagina's items wilt toevoegen aan een leeg vervolgkeuzemenu, wijzig dan de pagina-instellingen van het lege vervolgkeuzemenu en selecteer Menu-instellingen .

7. Als je klaar bent, selecteer je Menu maken .
  8. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .