Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg e -mailabonnees toe aan mijn lijst vanaf mijn website

Hier zijn drie geweldige manieren om mensen toe te staan om lid te worden van je e -mailmarketinglijst in Websites + Marketing. Kies een methode of alle drie.

Elk van deze secties geeft je een overzicht van deze strategie en biedt links naar meer gedetailleerde informatie.

• Abonneren sectie
  • Neem contact met ons op
  • Messaging -knop

Vergeet niet om je site te publiceren wanneer je klaar bent, zodat je wijzigingen zichtbaar zijn voor je sitebezoekers.

Abonneren sectie

Wanneer je in je website -editor bent, voeg je een sectie toe en kies je de sectie Abonneren.

Nadat je de lay -out hebt gekozen en de sectie hebt toegevoegd, pas je de woorden en knoptekst aan en pas je het bedankbericht aan dat klanten zien nadat ze zich hebben geabonneerd op je lijst.

Screenshot van hoe een abonneersectie eruit ziet

Neem contact met ons op

Wanneer je je in je website -editor bevindt, voeg je een sectie toe en kies je de sectie Contact opnemen. (Of pas een sectie Contact opnemen aan die al op je site staat.)

Selecteer in de sectie -instellingen Contactformulier . Een van de instellingen van je contactformulier is een schakelaar voor het weergeven van e-mailadressen.

Wanneer je opt-in voor e-mail is ingeschakeld, zie je een selectievakje toegevoegd aan het gedeelte Contact opnemen op je website. Pas het aanmeldingsbericht voor e-mail aan als je dat wilt en selecteer vervolgens een sectie toevoegen .

Schermafbeelding van een deel van een sectie Contact opnemen met het vak voor e -mailregistratie in rood weergegeven

Messaging -knop

Voeg websiteberichten toe als een geweldige manier voor feedback van klanten. Indien ingeschakeld, wordt de knop Berichten weergegeven in de rechter benedenhoek van je website. Hiermee kunnen mensen een bericht voor je achterlaten dat wordt verzonden naar het e -mailadres dat je hebt aangewezen.

Zodra je je site hebt geopend, open je je website -editor. Selecteer in je website -editor Berichten aan de onderkant van het rechterdeelvenster.

Selecteer Berichtvoorkeuren en zet vervolgens de optie Opt-in voor e-mail weergeven aan. Nu kunnen mensen zich abonneren op je lijst wanneer ze je een bericht sturen.

Schermafbeelding van een berichtenknopvak met het vak voor e -mailregistratie in rood omlijnd