Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verkoopprijzen instellen voor mijn reseller -webwinkel

Creëer verkopen voor nieuwe aankopen en verlengingen van specifieke productlagen in je reseller -webwinkel.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Prijzen .
  3. Selecteer een productgroep.
    • Om verouderde producten te bekijken, zet je de schakelaar Bekijk verouderde producten aan.
  4. Selecteer Nieuw om een verkoopprijs in te stellen voor nieuwe aankopen van een productlaag. Selecteer Verlenging om een verkoopprijs in te stellen voor verlengingen van een productniveau.
  5. Selecteer naast een productlaagalt -naam voor de afbeelding Bekijk de voorwaarden en stel verkopen in .
  6. Opmerking: Verkoopprijzen zijn gebaseerd op het bedrag van de laagste looptijd. Voor een product met 1 maand als laagste beschikbare looptijd is de prijs voor 1 jaar bijvoorbeeld gelijk aan de prijs van 1 maand vermenigvuldigd met 12.

7. Selecteer Verkoopprijzen toevoegen/bewerken .
  8. Voer de Startdatum verkoop en de Einddatum verkoop in .
  9. Voer onder Te koop voor een uitverkoopprijs in.
  10. Selecteer Verkoopprijzen opslaan .

Je verkoopgegevens worden onder elke kolom weergegeven en de prijs wordt opgeslagen in de door jou geselecteerde valuta. Vanwege de omrekeningskoersen kan de verkoopprijs in andere valuta's variëren.