Pas de weergave van Outlook op het web aan

Pas de weergave van Outlook op het web aan om ervoor te zorgen dat je e -mail het beste werkt.

Selecteer een functie om naar die sectie te gaan:

Gericht Postvak IN

Microsoft sorteert e -mail die het belangrijk acht in een Postvak IN met prioriteit, terwijl de rest naar het Postvak IN gaat. Je kunt tussen Postvak IN schakelen door naar elk tabblad te gaan. Als je liever hebt dat nieuwe e -mail naar één inbox gaat, kun je deze twee tabbladen combineren door Postvak IN met prioriteit uit te schakelen.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer E -mail en vervolgens Lay -out .
  4. Selecteer onder Postvak IN met prioriteit de optie van je keuze:
    • Sorteer berichten in Gericht en Overig : Je berichten worden gesorteerd in twee inboxen op basis van belangrijkheid.
    • Mijn berichten niet sorteren : je berichten worden niet gesorteerd en alle berichten worden in één inbox geplaatst.
      Gerichte inbox in OWA
  5. Selecteer Opslaan.
Terug naar boven

Tekstgrootte en spatiëring

Met de tekstgrootte en spatiëring wordt de spatiëring rond berichten in je inbox aangepast, waardoor het aantal berichten dat tegelijk zichtbaar is op het scherm wordt gewijzigd. Standaard is je e -mail ingesteld op groot, waarbij het minste aantal berichten wordt weergegeven. Wijzig de tekstgrootte en spatiëring naar klein of middelgroot om meer berichten weer te geven.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer E -mail en vervolgens Lay -out .
  4. Selecteer onder Tekstgrootte en -afstand de optie die je verkiest:
    • Klein : bekijk de voorbeeldtekst van het bericht met minimale afstand tussen berichten.
    • Gemiddeld : bekijk de voorbeeldtekst van het bericht met enige afstand tussen berichten.
    • Groot : bekijk afbeeldingen van afzenders, bijlagevoorbeelden en voorbeeldtekst van berichten. Deze optie is standaard ingesteld.
      tekstgrootte en spatiëring
Terug naar boven

Berichtenlijst en leesvensterorganisatie

Je kunt je berichten groeperen op conversatie of ze afzonderlijk vermelden. Dit is hoe de berichten worden weergegeven in je berichtenlijst en in het leesvenster. De berichtenlijst wordt aan de linkerkant van je inbox weergegeven. Wanneer je een bericht selecteert, wordt het geopend in het leesvenster rechts van je inbox.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer E -mail en vervolgens Lay -out .
  4. Selecteer onder Berichtorganisatie de gewenste optie:
    • Toon e -mail gegroepeerd op conversatie : Combineer alle gerelateerde berichten van een enkele conversatie op één regel in je inbox. Als je deze optie selecteert, kun je kiezen of het leesvenster de nieuwste berichten bovenaan of onderaan weergeeft en of verwijderde items nog steeds in het gesprek worden weergegeven.
    • E -mail weergeven als afzonderlijke berichten : elk antwoord in een gesprek wordt als een nieuw item in het Postvak IN weergegeven in plaats van in combinatie met het vorige gesprek. Als je deze optie selecteert, wordt in het leesvenster ook elk bericht afzonderlijk weergegeven.
      groeperen op gesprek of individueel
  5. Selecteer Opslaan.
Terug naar boven

Leesvenster

Kies waar het leesvenster wordt weergegeven of verberg het in je inbox. Als je het leesvenster verbergt, heb je meer ruimte om je berichten weer te geven en kun je voorbeeldweergaven van berichten weergeven.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer E -mail en vervolgens Lay -out .
  4. Onder leesvenster, selecteert u de gewenste optie:
    • Aan de rechterkant : Het voorbeeld wordt rechts van het bericht weergegeven. Deze optie is standaard ingesteld.
    • Onderaan : Het voorbeeld wordt onder de berichtenlijst weergegeven.
    • Leesvenster verbergen : Je ziet geen voorbeeld.
      Verberg leesvenster in owa
  5. Selecteer Opslaan.
Terug naar boven

Voorbeeldtekst van bericht

Kies of je een voorbeeld van het bericht kunt bekijken voordat je het opent. Als je het voorbeeld verbergt, krijg je meer privacy in je berichtenlijst.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer E -mail en selecteer vervolgens Lay -out .
  4. Selecteer onder Voorbeeldtekst bericht je voorkeursoptie:
    • Voorbeeldtekst weergeven : Dit toont de afzender, het onderwerp en een deel van de eerste regel van het bericht. Deze optie is standaard ingesteld.
    • Voorbeeldtekst verbergen : Dit zorgt ervoor dat de eerste regel tekst niet in de lijst wordt weergegeven.
      Voorbeeldtekst van bericht met Verbergen geselecteerd .
  5. Selecteer Opslaan.
Terug naar boven