Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik een aangepast domein voor mijn reseller -webwinkel

Pas je webwinkel aan door je eigen domeinnaam weer te geven in de adresbalk van de webbrowser. De URL van je webwinkel kan bijvoorbeeld worden weergegeven als www.coolexample.com in plaats van de standaard secureserver.net -URL.

Opmerking: om veiligheidsredenen beperken we deze functie tot bepaalde pagina's van je webwinkel. Wanneer klanten beveiligde delen van je webwinkel betreden, wordt de standaard -URL weergegeven in plaats van je aangepaste domein.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Bedrijfsinformatie .
    Selecteer Bedrijfsinformatie
  3. Voer onder Instelling webwinkeldomein het standaard storefrontdomein van je voorkeur in.
    Voer Aangepast domein in
    • Als je een reseller -plug -in gebruikt voor je webwinkel, laat je unieke branding zien met een subdomein , zoals shop.coolexample.com .
  4. Als je een standaard webwinkel hebt, raden we aan om zowel een subdomein als een domein doorsturen in te stellen (naar je domein dat begint met www. Of het subdomein dat je kiest). Als je het primaire domein niet doorstuurt naar de juiste versie van het domein, hebben gebruikers mogelijk geen toegang tot je webwinkel wanneer ze je domeinnaam gebruiken.
  5. Als de domeinnaam die je hebt ingevoerd in hetzelfde account is geregistreerd en onze naamservers gebruikt, moet je het vakje naast Ik beheer mijn DNS niet selecteren. We werken de DNS automatisch voor je bij.
    • (Optioneel) Als je een andere domeinnaam wilt gebruiken, selecteer je het vakje naast Ik beheer mijn DNS . Je moet de DNS CNAME van je domein bijwerken zodat deze naar cdrapplication.secureserver.net verwijst voordat we het kunnen verbinden met je webwinkel. Hier is hoe:
      • Voor domeinen geregistreerd bij GoDaddy: voeg een nieuw CNAME -record toe voor het subdomein dat je hierboven hebt ingevoerd en wijs de CNAME naar cdrapplication.secureserver.net.
      • Voor domeinen die buiten GoDaddy zijn geregistreerd: neem contact op met je webhost voor instructies over het bijwerken van je server.
  6. Voer een startpagina in, je voorkeursdomein voor de startpagina van je webwinkel.
    Voer de startpagina -URL in
  7. Selecteer Opslaan . Het kan tot 48 uur duren voordat je DNS -wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.