De aanmeldingsgegevens/gebruikersnaam voor je FTP-server zoeken

Als je inhoud wilt uploaden naar de website, heb je de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je FTP-server nodig. Dit artikel toont hoe je je gebruikersnaam kunt vinden. Zie Je FTP-gebruikersnaam en -wachtwoord opnieuw instellen als je hulp nodig hebt met je wachtwoord.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de sectie Bestanden op FTP-accounts.

De aanmeldings-/gebruikersnamen van het FTP-account worden weergegeven in de kolom Aanmelding naast de gebruiker.

Je primaire cPanel-gebruiker wordt weergegeven als het eerste account in het gedeelte Speciale FTP-accounts.

Alle gebruikersnamen naast de primaire gebruiker zijn voorzien van @[de primaire domeinnaam van je account]. Je moet de volledige gebruikersnaam gebruiken wanneer je dit account via FTP koppelt.

In cPanel kunt u de aanmeldings-/gebruikersnamen of de bijbehorende paden van het FTP-account niet wijzigen. U kunt echter een FTP-account verwijderen en vervolgens een nieuw account maken. Voor meer informatie raadpleeg je:

Verwante Materialen

FTP: Bestanden uploaden