De aanmeldingsgegevens/gebruikersnaam voor je FTP-server zoeken

Als je inhoud wilt uploaden naar de website, heb je de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je FTP-server nodig. Dit artikel toont hoe je je gebruikersnaam kunt vinden. Zie Je FTP-gebruikersnaam en -wachtwoord opnieuw instellen als je hulp nodig hebt met je wachtwoord.

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de sectie Instellingen op FTP-gebruikers.

Je Gebruikersnaam voor FTP wordt weergegeven.

Als je een Linux of Windows IIS7 Web Hosting account, kunt u uw primaire FTP-gebruikersnaam wijzigen door te klikken op Acties en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen. Om te zien of je een web hosting account, bezoek Welk type hostingaccount heb ik?

Verwante Materialen

FTP: Bestanden uploaden