GoDaddy-veilingen Help

De accountinstellingen van je GoDaddy-veilingen bewerken

In je GoDaddy-veilingen®-account, kun je je accountinstellingen bewerken, zoals het aantal zoekresultaten dat je wilt weergeven en de frequentie waarmee je sms-meldingen wilt ontvangen. Je kunt ook betaalmethoden toevoegen en bewerken, en je kunt een standaard betaalmethode instellen.

Je algemene instellingen bewerken

In het tabblad Algemeen kun je je algemene accountinstellingen bewerken.

Je algemene instellingen bewerken

1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Bewerk vanuit het tabblad Algemeen een van de volgende instellingen:
    • Domeinnamen voor volwassenen weergeven? — Als je domeinnamen voor volwassenen wilt weergeven als je zoekt in GoDaddy-veilingen, selecteer je Domeinnamen voor volwassenen weergeven. Anders wordt standaard Filter domeinnamen voor volwassenen. ingesteld.
    • Resultaten per pagina — Selecteer het aantal veilingen dat je per pagina wilt bekijken voor Geavanceerd zoeken en Mijn verkooplijst en Mijn biedingslijst.
    • Kopers toestaan om mijn andere vermeldingen te bekijken? — Als kopers kijken naar, bieden op of een voorstel indienen voor je vermelde domeinnaam, geven wij standaard een hyperlink Meer vermeldingen van deze verkoper in de sectie Andere vermeldingen weer. Als je niet wilt dat deze link wordt weergegeven, selecteer je Nee.
    • Sms-nummer — Voer het mobiele telefoonnummer in waarop je sms-meldingen wilt ontvangen en selecteer vervolgens je provider in de lijst.
    • Sms-adres — GoDaddy-veilingen maakt dit veld automatisch aan nadat je je mobiele telefoonnummer hebt ingevoerd en een provider in de lijst hebt geselecteerd.

Opmerking: Als Aangepaste provider selecteert, moet je een e-mailadres in dit veld invoeren. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

• Testbericht versturen — Klik om een test-sms naar je mobiele telefoon te versturen.
    • Stuur een sms-bericht als — Selecteer wanneer je sms-berichten wilt ontvangen van GoDaddy-veilingen.

Opmerking: Factoren buiten de invloed van GoDaddy-veilingen om kunnen het afleveren van sms-berichten belemmeren en levering is niet gegarandeerd. Je provider kan kosten in rekening brengen voor ontvangen sms-berichten.

4. Klik op Verzenden.

Betalingsinstellingen bewerken

Vanaf het tabblad Betaling kun je betaalmethoden toevoegen en bewerken, en je kunt een standaard betaalmethode instellen.

Betalingsinstellingen bewerken

1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Ga naar het tabblad Betaling.
  4. Selecteren, aanmaken, of aanpassen van de begunstigde die de betalingen van je GoDaddy-veiling moet ontvangen.