Websites + Marketing Help

De actieknop bewerken

Met actieknoppen kunnen klanten contact met je opnemen, een afspraak inplannen of rechtstreeks naar een sectie op een pagina op je website of een andere site navigeren. Ook kun je actieknoppen gebruiken om productcategorieën uit te lichten (zoals uitgelichte of nieuwe producten).

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de sectie met de actieknop of voeg een sectie toe. Veel secties kunnen actieknoppen bevatten, maar niet allemaal. Introductie- of contentsecties kunnen helpen om een actieknop uit te lichten.
  5. Selecteer een bestaande actieknop op je website, of selecteer Actieknop in het eigenschappenvenster van de sectie om er een toe te voegen.
  6. Selecteer de schuifknop naast Actieknop weergeven in het deelvenster om deze in of uit te schakelen.
    Geef de schuifknop en het beschrijvingsveld van de actieknop weer.
  7. Bewerk de beschrijving met krachtige actiewoorden om aandacht te trekken. Gebruik waar mogelijk niet meer dan 25 tekens.
  8. Kies Link of Betalingen accepteren. Dit zal bepalen wat er gebeurt als de knop wordt geselecteerd.
    • Link: stuur bezoekers door naar elke pagina, URL, telefoonnummer of e-mailadres die of dat je maar wilt. Vanuit de vervolgkeuzelijst Link naar selecteer je:
      • Pagina: selecteer een pagina op je site, of stuur ze zelfs naar een specifieke sectie.
      • Website-URL: voer de bestemmings-URL in (bijvoorbeeld coolexample.com) in het tekstvak.
      • Telefoon: selecteer je postcode uit de vervolgkeuzelijst en voer dan je telefoonnummer in het tekstvak in.
      • E-mail: stel de actieknop in om een nieuw e-mailbericht aan maken met je e-mailadres vooraf ingevuld als de ontvanger. Je kunt zelfs een onderwerp en een simpel bericht vooraf invullen, als je dat wilt.
      • Producten: gebruik de vervolgkeuzelijst Categorieën om een bezoeker rechtstreeks naar een specifieke productcategorie te sturen.
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.