De app Outlook onder Android: E-mail instellen

In deze video en de instructies hierna wordt uitgelegd hoe je GoDaddy Office 365-e-mail kunt installeren in MS Outlook-app op je mobiele Android-apparaat.

Nadat je je Office 365-e-mail hebt ingesteld, kun je de app Outlook installeren op je Android-apparaat.

Je kunt je Office 365-e-mail ook weergeven via de systeemeigen e-mailapp. Zie het volgende onderwerp voor meer informatie: E-mail instellen in de systeemeigen app.

1. Installeer Microsoft Outlook vanuit Google Play Store en open vervolgens de app.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Tik op Office 365.
  4. Typ je e-mailadres. Typ vervolgens in het aanmeldingsscherm van Office 365 van GoDaddy je wachtwoord.
  5. Tik op Aanmelden.

Je berichten dienen in de app te worden weergegeven. Verzend een bericht naar jezelf om te controleren of alles goed werkt.