De details van je database weergeven met gedeelde hostingaccounts

Nadat je je database hebt gemaakt, kun je de details, met inbegrip van de hostnaam, in je controlepaneel vinden.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op Databases.

De details van je database worden weergegeven, met inbegrip van de hostnaam (Databaseserver) en gebruikers.

Neem niet de poort na het IP-adres op voor je MySQL-databases. Bijvoorbeeld, als je databaseserver 1.1.1.1:3306 is, gebruik je 1.1.1.1 als de hostnaam van je database.

Als je je niet kunt aanmelden bij je database, reset je één van de gebruikerswachtwoorden van de database door naar het tabblad Gebruikers te gaan. Klik hier op de gebruikersnaam die je wilt gebruiken, reset het wachtwoord en klik daarna op OK.