SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruikmaken van de gratis tijdelijke domeinvalidatie (DV) SSL

Extended Validation (EV) SSL -certificaten hebben een uitgebreid doorlichtingsproces, maar een Domain Validation (DV) SSL -certificaat kan snel worden gecontroleerd en uitgegeven. Gebruik het gratis DV -certificaat om je site te beveiligen terwijl je wacht tot je EV -certificaataanvraag is doorgelicht.

Om het gratis tijdelijke DV -certificaat te gebruiken

1. Vraag je EV -certificaat aan. ZieMijn SSL-certificaat aanvragen .
  2. Ga terug naar je account en vraag het DV -certificaat aan. ZieMijn SSL-certificaat aanvragen .
  3. Controleer je e -mail. Het autorisatieverzoek wordt verzonden naar de administratieve contactpersoon voor de domeinnaam. Volg de instructies om je DV -certificaat te verifiëren.
  4. Als je DV -certificaat is doorgelicht en afgegeven, installeer het dan op je website:
    • Als je Webhosting, Gridhosting, Webbouwer, Snelle winkelwagen of Droomwebsite hebt geselecteerd toen je je verlenging aanvroeg, installeren wij automatisch je certificaat.
    • Als je Third Party of Dedicated Server of Virtual Private Server (VPS) zonder Simple Control Panel hebt geselecteerd, controleer dan je e -mail van ons voor meer informatie over het installeren van het vernieuwde certificaat op je server. Je moet beide certificaatbestanden downloaden en installeren. ZieMijn SSL-certificaat installeren voor installatie -instructies.
  5. Wanneer je EV -certificaat is doorgelicht en uitgegeven, installeer het dan om het DV -certificaat te overschrijven. U hoeft het DV -certificaat niet te verwijderen of te annuleren.

Wanneer je het EV -certificaat installeert, wordt het gratis DV -certificaat automatisch uit je account verwijderd. Als het EV -certificaat niet is afgegeven aan het einde van de oorspronkelijke looptijd van het certificaat, wordt het DV -certificaat automatisch verlengd.

Opmerking: als je je EV -certificaataanvraag annuleert, wordt het gratis DV -certificaat ook geannuleerd.