De hostnaam voor mijn Generation 4-server wijzigen

Je kunt de hostnaam voor de Generation 4-server als volgt wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de server die je wilt hernoemen op Beheren.
  3. Klik in de sectie Instellingen naast Hostnaam op Wijzigen.
  4. Voer de nieuwe hostnaam in het veld Hostnaam server in en klik op Opslaan. De hostnaam moet aan de eisen voldoen om deze te kunnen opslaan. Als je de wijzigingen hebt opgeslagen, verschijnt de nieuwe hostnaam in de sectie Instellingen.