Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De kijklijst gebruiken

Met de kijklijst kun je domeinnamen volgen op GoDaddy -veilingen. Bekijk de huidige prijs, de vraagprijs, het aantal biedingen op domeinnamen en de eindtijd van de veiling.

Je kunt de controlelijst van een webapp gebruiken of je kunt de GoDaddy Investor -app gebruiken om aflopende veilingen op je mobiele apparaat te volgen .

Voeg domeinen toe aan je kijklijst met behulp van een webapp

1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Zoek naar de domeinnaam die je wilt bekijken. Zie voor meer informatieZoeken naar domeinen in GoDaddy -veilingen .
  3. Klik op het pluspictogram (+) van een domeinnaam om de vermeldingsdetails te bekijken.
  4. Klik op het controlepictogram (oog) van de domeinnaam om toe te voegen aan je observatielijst . Het controlepictogram wordt blauw.

Bekijk en plaats biedingen vanuit je kijklijst met behulp van de webapp

1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Vanaf Bieden List, selecteert Kijken.
  3. Voer in de kolom Bod/Aanbieding van de domeinnaam het bedrag in dat je wilt bieden of bieden.
  4. Selecteer dat je de weergegeven serviceovereenkomsten hebt gelezen en ga ermee akkoord en klik vervolgens op Biedingen/aanbiedingen indienen .

Bekijk en plaats biedingen vanuit je kijklijst met behulp van de mobiele Investor -app

1. Tik op het pictogram Investeerder -app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op het tabblad Kijken.
  3. Tik op het domein waarop je wilt bieden.
  4. Accepteer in het veld Je bod het minimumbod dat al is ingevuld of voer een nieuw proxybod in.
  5. Het bedrag van je gemachtigde bod moet hoger zijn dan het minimumbod.

6. Tik op Bod plaatsen om een nieuw bod in te dienen, of als je wint en je wilt je bod verhogen en een proxy plaatsen, tik je op Bod verhogen .
  7. Meer informatie