De koppeling van mijn website aan een Facebook-bedrijfspagina ongedaan maken

Je kunt je Website Builder-site loskoppelen van je Facebook-account. Als je de koppeling verwijdert, verschijnt de gekozen pagina van je site niet langer meer op je Facebook-pagina. Je kunt ook de koppeling wijzigen om een andere pagina van je website weer te geven. Gebruik daarvoor dezelfde basisstappen als hieronder.

1. Meld je aan bij je Facebook-account.
  2. Ga naar Instellingen.
    Klik op Instellingen
  3. Klik in het linkervenster op Bedrijfsintegraties.
    klik op bedrijfsintegraties
  4. klik op het vak naast GoDaddy Social en klik vervolgens op Verwijderen.
    selecteer GoDaddy Social, klik op Verwijderen
  5. Klik nog een keer op Verwijderen om de actie te bevestigen. Je hebt de koppeling van je website aan je Facebook-account ongedaan gemaakt.