De koptekst in WordPress wijzigen

Je kunt handmatig wijzigingen aan de PHP-code in de koptekst van je WordPress-site maken. Dit stelt je ertoe in staat om meer dan slechts de tekst die bovenaan je pagina's wordt weergegeven te wijzigen.

1. Voeg voordat je ook maar één wijziging aanbrengt in een WordPress-thema een onderliggend thema toe.
  2. Koppel aan je site met FTP of Bestandsbeheer.
  3. Navigeer naar de /wp-content/themes map.
  4. Open de map met je het thema waar je mee wil werken.
  5. Vind het header.php bestand.
  6. Kopieer het bestand naar de toepasselijke map met onderliggend thema.
  7. Bewerk en werk het header.php bestand bij in de map met onderliggend thema.

Wijzigingen aan het header.php bestand dat zich in de map met onderliggend thema bevindt zal meteen voorrang hebben over de originele header.php.